Uncategorized

Studenten gezocht!

Voor de Historicidagen 2022 is het Organisatiecomité op zoek naar studentenambassadeurs. Ben jij student geschiedenis, wil je de Historicidagen graag van dichtbij meemaken maar ook een steentje bijdragen? Meld je dan snel aan!

Wat ga je doen als studentambassadeur op de Historicidagen?

  • Bemannen van de registratiebalie.
  • Beantwoorden van vragen van de congresdeelnemers.
  • Wegwijzen op de campus.
  • Algemene ondersteuning in de workshop- en collegezalen.

Als dank voor de inzet krijgt iedere studentambassadeur een cadeaubon van 50,- per dag.

Alle studenten geschiedenis uit Nederland zijn welkom om zich aan te melden! Heb je verdere vragen of interesse? Stuur dan een mailtje naar rojda.erbas@huygens.knaw.nl. De deadline om je aan te melden is 16 juni.