Informatiemarkt

De organisatie van de Historicidagen biedt uitgevers en boekhandels, redacties en vertegenwoordigers van (kunst)historische en/of erfgoedorganisaties graag de gelegenheid zich tijdens de Historicidagen 2022 te presenteren aan het deelnemende publiek.

Geïnteresseerde uitgevers, boekwinkels, redacties en organisaties kunnen één of meerdere tafel(s) huren voor het uitstallen van materiaal en/of verkopen van producten.

Het is ook mogelijk om sponsor te worden van de Historicidagen. In ruil daarvoor plaatsen wij uw folder of product (pen, kladblok, etc) in de congrestas. U kunt ook kiezen voor een volledig sponsorpakket, dat bestaat uit een folder of product in de congrestas en uw logo in zowel programmaboekje als de congresapp.

Lijk het je leuk om mee te doen aan de informatiemarkt stuur dan een mail naar: info@historicidagen.nl

*Organisaties dienen hun tafel zelf te bemensen. Onbemenste tafels zijn helaas niet mogelijk. De congresorganisatie kan geen toezicht houden op de tafels met uitgestalde materialen en kan daarom geen verantwoordelijkheid nemen voor het een mogelijk verlies van onbewaakte goederen.