Uncategorized

Congresdiner in Kantine Walhalla

Het congresdiner van de Historicidagen 2022 in Rotterdam vindt plaats op vrijdagavond 26 augustus om 20 uur in de sfeervolle Kantine Walhalla, onderdeel van Theater Walhalla. Er zijn nog plekken beschikbaar! 

De bijzondere wijk Katendrecht is het toneel van het congresdiner. Katendrecht is een voormalige zeemanswijk die nu een plek biedt aan sfeervolle restaurants, cafés, lunchrooms en terrassen. Daarmee is de wijk nog steeds zeer divers, en helemaal van deze tijd. 

Op de plek waar het congresdiner wordt georganiseerd werd vroeger door de havenarbeiders geschaft. Deze voormalige Steinwegkantine is sinds oktober 2014 onderdeel van theater Walhalla. Op het adres van theater Walhalla was voor de Tweede Wereldoorlog Dancing Walhalla gevestigd, waar de dansers werden begeleid door muziek die uit een draaiorgel kwam. 

Theater en Kantine Walhalla

Dit is hét moment om onder het genot van een lekker drankje te ontspannen na de eerste volle dag van de Historicidagen. Tijdens dit informele diner kun je netwerken met vakgenoten door contacten te vernieuwen, maar ook door nieuwe contacten te leggen. Kortom, de perfecte afsluiting van een historische dag. Bij mooi weer is het buitenterras geopend. 

Het adres van Kantine Walhalla is Veerlaan 11 in Rotterdam. De kosten voor het congresdiner bedragen 35 euro.

Inschrijven voor het diner

Heb je nog geen ticket voor de Historicidagen en wil je aanschuiven bij het congresdiner? Vink de optie ‘Congresdiner’ aan op het inschrijfformulier.

Heb je je al wél ingeschreven, maar heb je destijds niet deze optie aangevinkt? Stuur dan vóór maandag 1 augustus een e-mail naar info@historicidagen.nl.