Uncategorized

Kysia Hekster over de Historicidagen: ‘Grijp deze mooie kans!’

Aanstaande zondag 31 juli sluit de inschrijvingstermijn voor de Historicidagen 2022 in Rotterdam. NOS-correspondent én Geschiedenisalumna van de Erasmus Universiteit Kysia Hekster is in elk geval te spreken over het thema van deze editie: ‘Grenzeloze Geschiedenis is een prachtig thema voor de Historicidagen in een stad met internationale allure, Rotterdam.’

Tekst gaat verder onder afbeelding

Kysia Hekster, voorzitter LSVB, bij een demonstratie tegen onderwijsbezuinigingen, Den Haag 5 november 1994.

Hekster, op de bovenstaande foto actief als LSVB-voorzitter tijdens een studentendemonstratie in 1984, moedigt historici van harte aan over een kleine maand naar Campus Woudestein te komen: ‘Kom ook en grijp deze mooie kans om historici uit binnen- en buitenland tegen te komen en van gedachten te wisselen over ons altijd inspirerende vakgebied!’

Inschrijven voor de Historicidagen 2022?

Klik hier!