Nieuws

Informatiemarkt

De organisatie van de Historicidagen biedt uitgevers en boekhandels, redacties en vertegenwoordigers van (kunst)historische en/of erfgoedorganisaties graag de gelegenheid zich tijdens de Historicidagen 2024 te presenteren aan het deelnemende publiek. Daarom organiseren wij een informatiemarkt op de binnenplaats van de Universiteit Maastricht. Deze locatie dient als centraal punt gedurende de Historicidagen, en bevindt zich dichtbij de zalen waar ook alle workshops en andere sessies van de Historicidagen plaatsvinden.

De markt wordt op dezelfde manier ingericht als bij de voorgaande edities: alle partijen krijgen een eigen tafel die ze naar eigen inzicht kunnen inrichten.

Geïnteresseerde uitgevers, boekwinkels, redacties en organisaties kunnen één of meerdere tafel(s) huren voor het uitstallen van materiaal en/of verkopen van producten. Onderstaande foto’s van de Historicidagen 2022 geven een impressie van de inrichting en sfeer van de markt.

 

TARIEVEN INFORMATIEMARKT (EXCL. BTW)

Niet-commerciële partijen
per tafel gedurende 3 dagen (22, 23, 24 aug.) € 125
per tafel per dag € 75
Commerciële partijen uit Nederland
per tafel gedurende 3 dagen (22, 23, 24 aug.) € 275
per tafel per dag € 125
Commerciële partijen buiten Nederland
per tafel gedurende 3 dagen (22, 23, 24 aug.) € 375
per tafel per dag € 160
Studentenorganisaties/Organisaties voor jongeren onder de 30 jaar
per tafel gedurende 3 dagen (22, 23, 24 aug.) € 75
per tafel per dag € 50

Lijkt het u leuk om mee te doen aan de informatiemarkt, of wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar: info@historicidagen.nl

*Organisaties dienen hun tafel zelf te bemensen. Onbemenste tafels zijn helaas niet mogelijk. De congresorganisatie kan geen toezicht houden op de tafels met uitgestalde materialen, en kan daarom geen verantwoordelijkheid nemen voor het mogelijke verlies van onbewaakte goederen. Let op: deelname aan de informatiemarkt biedt geen toegang tot het congres.