Agenda

23 augustus 2024
19:00 - 22:00
Chateau Neercanne, Von Dopfflaan 10, Maastricht

Congresdiner in Château Neercanne

Het congresdiner vindt dit keer plaats op een wel heel bijzondere locatie: het 17e-eeuwse landgoed van Château Neercanne. Tijdens het diner worden recepten bereidt met producten van lokale producenten.

Limburgs Landschap, dat onder andere het landgoed rondom Château Neercanne behoudt en beheert, organiseert voorafgaand aan het diner een wandeling onder leiding van een boswachter in de buurt van het landgoed. Deze wandeling is optioneel, en alleen toegankelijk voor deelnemers aan het congresdiner.

Er rijden twee Historicidagen-bussen naar Château Neercanne. Deze vertrekken vanaf de bushalte op de Kommel. De Kommel is schuin tegenover het faculteitsgebouw van FASoS (Grote Gracht 90-92), ongeveer 100 meter verderop. Bij het verlaten van het gebouw sla je rechtsaf, en vervolgens bij de splitsing links. De eerste bus vertrekt om 18.15 uur, de tweede om 19.00 uur. Uiteraard brengt de bus je ook weer terug. De eerste bus terug vertrekt om 22:15 uur, en de laatste bus om 23:00 uur. Let op: inschrijven voor de bus is noodzakelijk. Dit kan bij de registratiebalie tijdens de Historicidagen.

Château Neercanne is ook bereikbaar per fiets (15 minuten fietsen).

Activiteit:                 Congresdiner
Waar:                         Château Neercanne, Von Dopfflaan 10, Maastricht
Wanneer:                 Vrijdag 23 augustus, om 19:00 uur
Bustijden heen:     18:15 uur en 19:00 uur, vanaf bushalte op de Kommel
Bustijden terug:    22:15 uur en 23:00 uur, vanaf Château Neercanne

Let op! het diner is alleen voor deelnemers die zich vooraf hebben geregistreerd. De inschrijving is inmiddels vol, maar bij interesse kun je mailen naar info@historicidagen.nl om op de wachtlijst te komen.

Cannerweg met gezicht op kasteel Neercanne en de Lauwberg (Philippe van Gulpen, 1836)